23948sdkhjf

XL-Byg Diges sælger sine afdelinger

Som en del af et generationsskifte har XL-Byg Diges solgt sine afdelinger i Viborg, Frederiks og Skive pr. 1. januar
XL-Byg Diges har som led i et generationsskifte valgt at sælge alle sine afdelinger fra. Dermed forsvinder familienavnet efter mange generationer fra handelslivet - dog vil byggemarkederne blive ført videre under nye ejere.

Afdelingen i Skive bliver overdraget til Roslev Trælasthandel, mens afdelingen i Viborg kommer på XL-Byg Tømmergaardens hænder.

Afdelingen i Frederiks lukker.

Jørgen S. Hansen, direktør i Roslev Trælasthandel, der skal overtage afdelingen i Skive, ser stort potentiale i den nye afdeling:

- Vi synes, det er en enestående mulighed for at udbygge vores aktiviteter i Skive. Vi vil fortsætte driften på Engvej 5 under navnet XL-Byg Skive, og vi vil bestræbe os på at gøre en i forvejen enestående detailforretning endnu bedre. XL-Byg Skive vil være et byggecenter med fokus på private kunder og med et sortiment bestående af alt til hus, have og hobby, betjent af dygtigt fagpersonale, med høj grad af service og kundevenlige åbningstider, siger han, og tilføjer:

- Vi glæder os til at betjene de, for os, mange nye kunder i XL-Byg Skive, hvilket er en opgave, vi går ydmygt til.

Bestyrelsesformand i XL-Byg Diges Poul Sønder er ligeledes glad for ejerskiftet.

- Vi kan med glæde konstatere, at det er lykkedes at sikre et stærkt lokalt ejet byggemarkeds set-up i Skive. Vi stod foran et generationsskifte, og det var af afgørende betydning for os at finde de rigtige ejere til forretningen i Skive, som har mange af de samme værdier, som vi selv har stået for igennem generationer. Dette er vi sikre på, at vi har fundet i Roslev Trælasthandel, siger Poul Sønder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094