23948sdkhjf

Søger investor til nyt bordkoncept

Ung bordpladeproducent i Hedensted drømmer om at gøre sin idé til en større forretning.
Bordproducenten Woodstyle i Hedensted med indehaver og ejerleder Casper Jacobsen har brugt over to år på at udvikle et særligt modulbord, og nu leder han efter kapital til at booste idéen.

Firmaet startede han i 2013 for 500 kroner og med ét bord ad gangen i sin fars garage. I 2014 rundede han én million i omsætning og solgte cirka 150 borde. I 2015, som han selv kalder et forrygende år, solgte han 220 borde og nåede en omsætning på cirka halvanden million. Stadig kun med sig selv som medarbejder.

Bordet ligner et klassisk tricoloreflag, og meningen er, at man skal kunne udskifte pladerne som man lyster og kombinere både farver og materialer. Så kan bordet ændre udseende, hvis moden skulle skifte eller hvis ejeren fik lyst til at prøve noget nyt.

Han forestiller sig, at bordet især vil kunne ramme et erhvervssegment.

- Det kunne være en virksomhed, som har 4-5 forskellige afdelinger, og så kan man få et konferencebord, der viser, hvilken afdeling man er i, nævner Casper Jacobsen.

- Det kunne også være en plade med et firmanavn eller et logo.

Men penge skal der til, erkender han, hvis det skal løfte sig ud over Casper Jacobsens enkeltmandsvirksomhed. For, som han påpeger, skal der mange borde til, hvis man skal lande en aftale med en større forhandler.

Han ønsker sig en investor, som har et godt netværk og erfaring med at afsætte i udlandet.

- Og jeg tænker, at det skal være en investor, som tænker, at det kunne være sjovt at skabe et nyt brand og en møbelvirksomhed i Danmark, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078