23948sdkhjf

PT Vinduer lever nu på Skats nåde

Til gengæld har den nordjyske vinduesproducent ryddet effektivt op og er klar til at tjene penge, meddeles det.
Den nordjyske vinduesproducent PT Vinduer i Aabybro kom slet ikke helskindet ud af seneste regnskabsår, som for nylig blev dokumenteret i virksomhedens årsrapport.
 
Med et minus på godt 6 mio. kr. røg egenkapitalen ned på minus 3 mio. kr.

PT Vinduer har ikke kunnet betale sin gæld til Skat og forsøger nu at opnå en afdragsordning.
 
Selskabets bestyrelsesformand Carsten Christoffersen ser dog positivt på dén mulighed. Og lyst på fremtiden.
 
- Vi tror på, at vi kan få en fornuftig aftale for alle parter, siger han til Wood Supply.
 
Han betegner 2014/2015 som et klassisk oprydningsår og tilpasningsår, som dog blev forstyrret gevaldigt af konkurser hos kunder og leverandører. En meget stor udenlandsk leverandør, en større entreprenør og en større tømmerhandel gik konkurs og efterlod PT Vinduer med tab, fortæller Carsten Christoffersen.
 
Derfor vil PT Vinduer blandt andet minimere sine risici ved at fravælge enkeltstående større projekt kunder.
 
- En forretning som vores har det godt med at have mange mindre kunder i stedet for de meget store projektsager. Vi servicerer typisk den mindre kunde, som skal have 8-10 vinduer og to døre, eller endda bare et enkelt vindue, og PT Vinduer kan noget, de andre ikke kan. Vil nogen have 1200 ens vinduer, så er det ikke vores berettigelse. Det kan de store konkurrenter i Polen gøre billigere, siger han.
 
Mens PT Vinduer forventer tilsagn fra Skat, så glæder Carsten Christoffersen sig over, at den trimmede virksomhed er kommet ind i det nye regnskabsår med et positivt cashflow og et overskudsgivende budget, som foreløbig har vist sig at holde. PT Vinduer har haft en stabil omsætningsvækst på over 25 procent, påpeger han.
 
- Vi kan lave højkvalitetsprodukter og løsninger, som de andre ikke vil lave, og det er muligt at etablere en fornuftig produktion i Danmark, siger han.
 
For eksempel arbejder PT Vinduer på at færdigøre et svanemærket vindue og andre specialprodukter, som er enestående på markedet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078