23948sdkhjf

Handelsgaarden ved Viborg sælger nu Aubo

Det kendte køkkenmærke tiltrækker "Hr. og Fru Danmark", noterer forretningen sig med tilfredshed.
Handelsgaarden i Løgstrup ved Viborg har indgået et samarbejde med Aubo Køkken & Bad om at blive forhandler for den vestjyske producent.

Dermed supplerer Handelsgaarden sit udvalg, som siden butikkens genopstart i 2014 bestod af produkter fra Nygaard Design - en nyere køkkenproducent, som for få år siden blev startet af Invitas oprindelige stifter Leif Nygaard. Og for Aubo er samarbejdet indgået kort tid efter, at Aubo frasolgte den sidste Aubo-butik, som fabrikken selv ejede.

Nygaards køkkener har Handelsgaarden især solgt til større, professionelle kunder. Med Aubo, som siden september har fandtes i den landlige butik i Løgstrup, er det lykkedes at sælge mere til privatforbrugere. Dem, som Handelsgaarden selv kalder for "Hr. og Fru Danmark". Eller "de hurtige ekspeditioner".

- Dem manglede vi, og det var hovedformålet med det hele. Før havde vi kun et knapt så kendt mærke, men det betyder noget for mange kunder, at Aubo har eksisteret i mere end 30 år, siger Lasse Rohde fra Handelsgaarden til Wood Supply.

Efter lanceringen af Aubo-produkter er en ny butikschef blevet ansat

Camilla Juhl Rasmussen er uddannet ejendomsmægler, men skiftede senere til en stilling i køkkenfirmaet HTH i Skive.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11