23948sdkhjf

Danfold A/S styrker sit likvide beredskab

På baggrund af noteringen på First North, der indbragte Danfold A/S et bruttoprovenu på 35 mio. kr. og de beskrevne investeringsplaner, har Danfold A/S sikret sig den nødvendige likviditet til at gennemføre disse.
Dette er sket ved, at selskabet har indgået attraktive leasingaftaler, der mere end dækker det manglende provenu fra noteringen, kommende fra forskellen mellem maks. tegningsbeløbet på 45 mio. kr. og det opnåede provenu på 35 mio. kr.

Undersøgelser af leasingmarkedet og de opnåede tilbud har medført, at selskabet har valgt at lease hele den nye maskininvestering. De indgåede leasingaftaler medfører, på trods af en større udbetaling, en betydelig ekstra likvid reserve, der skal medvirke til, at Danfold A/S for alvor kan indlede de mere langsigtede strategiske tiltag omkring en markedskonsolidering som beskrevet i prospektet for optagelsen på First North.

Den konkrete markedsudvikling for Danfold A/S forløber fornuftigt på trods af en træg start på 2008. Selskabet forventer således at kunne lukke flere betydende kundeordre inden for næste kvartal i takt med, at kapaciteten løbende udvides.

Kilde: Danfold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11