23948sdkhjf

Zupelex åbner showroom og designcenter

Det tidligere Jesper Office i Aalborg åbner nu med nyt navn og design som Zupelex - et 500m2 unikt showroom med high-end kontormøbler og individuelle indretningsløsninger.
Gennemtænkt og innovativt design af kontorer, mødelokaler og showroom signalerer i høj grad, hvordan en virksomhed tænker og agerer - såvel på markedet som internt.

For at synliggøre mulighederne åbnes showroomet, der er målrettet moderne virksomheder med fokus på bedre design af den enkelte medarbejders arbejdsdag.

I det nyindrettede showroom er der et stort udvalg af kreative og funktionelle opstillinger og løsninger, som udfordrer moderne og innovative virksomheder. Her møder man som kunde et erfarent og absolut engageret personale, som står klar til at rådgive om indretning af fremtidssikrede arbejdspladser.

Zupelex tænker i helheder, og udgangspunktet er altid hensynet til de mennesker, der skal leve og arbejde i de miljøer, man designer. Zupelex samarbejder kun med de producenter og leverandører bl.a. Holmris Office, som fremstiller nogle af markedets mest visionære og elegante designs; MILK og GENESE m.fl. som er absolut i superligaen, når det handler om kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Holmris Office samarbejder med et hold af innovative designere som Morten Voss, Christian Hedlund, Søren Kjær, Design Group m.fl., som alle er kendt for at gøre oprør mod middelmådige mainstream løsninger.

Zupelex er ikke kontorforsyning i traditionel forstand - vi har sorteret clips, papir, ringbind og andet tilbehør er sorteret fra, så man kan koncentrere os om sine kerneydelser; at indrette kontormiljøer med kvalitetsmøbler og gennemtænkte løsninger - og dermed være med til at designe bedre arbejdsdage for sine kunder.

Zupelex har i dag 7 ansatte, og ledes af de to indehavere; Thomas Juul Jørgensen og Morten Andersen.

Kilde: Zupelex

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141