23948sdkhjf

Kantlimning i alle faconer

Kantlim dine faconemner med et flot resultat. Orbiter hedder Vitaps løsning til kantlimning af faconemner i enkeltstyksproduktion.
Orbiter hedder Vitaps løsning til kantlimning af faconemner i enkeltstyksproduktion.

En relativ simpel, halvautomatisk maskinløsning, der sikrer en god vedhæftning og en flot sammenføjning af de runde kanter. Her er løsningen til behovet, hvor man kommer til kort med limning i hånden og hvor en CNC med kantlime-aggregat vil være for voldsomt.

Alle funktioner samlet
Maskinen sikrer nem kantlimning i flot kvalitet i en enkel proces, og den er netop udviklet med mindre behov og enkeltstyksproduktion for øje. På en overskuelig styrepult er der mulighed for at programmere alle kantlimerens funktioner, inkl. påføring af lim,kantbånd, afskæring, trimmeenhed m.v. Med Vitap Orbiter er det nemt at kantlime organiske former, som fx skriveborde med buer og runde caféborde. Maskinen har automatisk rotering af emnerne med fremføring via en pedal.

Slutter emnet pænt af
Vitap Orbiter har yderligere den fordel, at maskinen slutter emnet pænt af. Orbiter er udstyret med en automatisk skæremaskine, hvor en føler sikrer, at kantbåndet skæres af præcist det rigtige sted. Skal flere emner have samme kant, er der ingen omstilling. Dermed spares tid og håndtering i produktionen.

Kilde: LindLarsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094