23948sdkhjf

Aubo-stifterens barnebarn er nu fejedreng

Tre generationer arbejder i det familieejede køkkenfirma Aubo, som fejrer 30 års jubilæum.
Fejedrengen hos køkkenproducenten Aubo er er grundlæggerens barnebarn, er 14 år gammel og hedder Christian Østergaard.

- På et tidspunkt kunne jeg da godt tænke mig at samle skabe heroppe. Bare for at prøve det også…

Nok er 14-årige Christian Østergaard tredje generation i familievirksomheden Aubo Production A/S, som er én af de sidste danskejede leverandører af design og indretning til køkken, bad og garderobe. Men vidtløftige karrieredrømme om at arve det hele eller halve kongerige har han ingen af.

Kun sjældent møder Christian Østergaard sin bedstefar, Aubos grundlægger Jens B. Bertelsen, sin far salg- og marketingdirektør Dan F. Østergaard, sin bedstemor ordrebehandler Grethe Bertelsen eller sin moster, marketingskoordinator Marlene Bertelsen, når han hver onsdag eftermiddag møder op i produktionen på Vævervej for at feje gulve, tømme skraldespande og pakke skruer.

- Det er én, der hedder Michael, som sætter mig i gang. Ham har jeg faktisk også kendt altid, siger grundlæggerens barnebarn, der deler jobbet med en skolekammerat.

- Min mor og min moster arbejdede her også, da de gik i skole. Det er lidt en tradition, og har faktisk altid været en drøm for mig, siger han.

Tidligere har Christian Østergaard tjent lommepenge som hundelufter. Han er glad for dyr, men at arbejde i familievirksomheden er noget særligt, understreger han.

- I min familie snakker alle altid om Aubo. Om overskud, samarbejdspartnere og restordrer. Jeg har efterhånden nået en alder, hvor det er spændende at følge med i den snak. For tiden kan jeg høre, det går rigtig godt, smiler tredje generation hos Aubo, der allerede har planlagt at opsige sit fritidsjob til sommer, hvor han skal på efterskole.
Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094