23948sdkhjf

Slipoteam tilbyder sort forchromning af dine stoleben

Som noget ganske nyt kan Slipoteam, der normalt er underleverandør til medicinal- og fødevareindustrien, tilbyde sort forchromning til møbelindustrien.
Virksomheden Slipoteam i Horsens har investeret i 30 nye kar til forchromning. Efterspørgslen på sort forchromning har gennem længere tid været stigende, og som noget nyt kommer denne efterspørgsel også fra møbelindustrien.

Normalt beskæftiger Slipoteam sig med behandling af messing, aluminium, rustfri stål og kobber til fødevare- og medicinalindustrien og har ikke tidligere leveret til møbelindustrien - men det gør man altså nu.

Sort forchromning har den fordel i modsætning til maling, at det er langt mere blankt og slidstærkt, og derfor er velegnet til stoleben og stel til hævesænkeborde.

Direktør hos Slipoteam Ivan Feldt fortæller, at man har kørt med sort forchromning i et halvt år, og at man i øjeblikket introducerer det nye tilbud for møbelfabrikkerne. Hos lampeekspert Louis Poulsen har man taget forchromningen til sig og kan tilbyde flere nye produkter, der har været igennem forchromnings-processen hos Slipoteam.

Den nye avnacerede proces kræver et specielt maskineri og derfor har Slipotem ved siden af sine øvrige "vognpark" investeret i nye kar, der via ganske specielle kemiske formler, kan sort-forchrome.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109