23948sdkhjf

Biesse - Xylexpos stjerne

Biesse Wood Division har sammen med JUNGET A/S’ salgsteam den store fornøjelse at invitere dig til XYLEXPO 2008, hvor Biesse i pavillon 4 fremviser deres nyeste produkter på en 3.000 m2 eksklusiv stand.
Her får du mulighed for at selv eller med Jungets produktchefer for Biesse, Alex Petersen og Erik Troue Jensen, at fordybe dig i en verden rig på teknologi og innovation, med demonstrationer af maskiner dedikerede til bearbejdning af plade/møbler samt dør- og vinduesrammer. Udover Jungets produktchef for Biesse er resten af Jungets salgsteam klar til at assistere dig og guide dig gennem de mange spændende produkter, som Biesse har valgt at udstille på XYLEXPO 2008.

Gå ikke glip af de nye BIESSEARTECH produkter, som tilbyder håndværkere og SME’s en lang række teknologiske løsninger, der er lette at bruge.

Virksomhedens omfattende erfaring, servicen og Biesse Wood Divisions udbredte distributionsnetværk gør mærket BIESSEARTECH til synonym med en driftssikker og profitabel investering. Faktisk har denne produktlinie sat kurs mod at revolutionere produktionstider og skift hos små og mellemstore produktionsvirksomheder, samtidig med at tilbyde skræddersyet og innovativ teknologisk og logistisk support.

For yderligere oplysninger om XYLEXPO 2008, kontakt Inger Marthinsen fra Junget på Tlf. 89 36 55 06 / ima@junget.dk eller klik ind på www.junget.dk .

Kilde: Junget A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171