23948sdkhjf

Sønderborg-chefen fylder 60 med hovedet fuld af planer

Johnny Pedersen har ingen trang til tilbagetrækning, når ejeren af Sønderborg Køkkenet fejrer rund fødselsdag.
For kun to år siden kunne indehaveren af Sønderborg Køkkenet, Johnny Pedersen, fejre sit 40 års køkkenjubilæum i branchen. Men spørger man manden selv, som nu også kan fejre 60 års fødselsdag, så er ingen af mærkedagene startskud til retræte.

- Bedst som jeg tænker, at nu bør jeg måske også snart slappe mere af og nyde andre sider af livet, så sker der noget nyt i min køkkenverden, siger den aktuelle 60 års-fødselar Johnny Pedersen.

Så det er alt andet end en træt chef, som nu fejrer fødselsdag. Han fortæller, at han kigger fem år frem ad gangen, og aktuelt arbejder han med en 2020-plan for udvikling af forretningen.

- Og når vi kommer til 2020, så hedder det nok en 2025-plan. Min nysgerrighed vækkes og jeg får lyst til at engagere mig. Pludselig forfølger jeg mit næste mål i virksomheden eller sidder så opslugt med spændende køkkenopgaver, at jeg glemmer tid og sted omkring mig. Tidens patina ses, når jeg ser mit spejlbillede, men jeg tænker ikke nærmere over min alder. Jeg føler mig endnu frisk, er rask og der er så meget, jeg endnu vil afprøve på designfronten. Jeg har mange spirende idéer til Sønderborg Køkkenet, så pensionen må vente lidt.

Og spørger man hans personale, vil svaret sikkert lyde, at pensionen er det eneste, han lader vente. De taler om en chef, der altid føler, at han er 30 minutter bagud og vil næsten for meget på alt for kort tid.

- At tøjle en person som Johnny, der har så stor en passion for sit virke, har hidtil været umuligt og forbliver det nok også. Vi har lært gennem hverdagens oplevelser, hvordan hans drivkraft og omsorg for sine medmennesker både kræver og skaber energi i virksomheden, siger marketingansvarlig Conny E. Benthin

Og ifølge hende kunne de ikke ønske sig en chef, der var anderledes.

- Han er så at sige gnisten, der antænder maskinen, mens motoren smøres og holdes ved lige af alle ansatte og kollegaer i teamet Sønderborg Køkkenet.

Johnny Pedersens 60 års fødselsdag bliver fejret med reception 4. december hos Sønderborg Køkkenet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094