23948sdkhjf

Holmris Office med vokseværk

Holmris Office har ikke længere plads til alle sine ansatte på Odinsvej i Bjerringbro. Derfor udvider virksomheden med 2500 m2.
Hos Holmris Office har man haft så meget succes, at man er vokset ud af bygningerne på Odinsvej. Derfor har fem-seks ansatte i længere tid arbejdet i Ans, hvor monteringen af ben på hæve-sænkeborde har fundet sted. Ifølge direktør Henrik Holmris har det ikke været nogen optimal eller ønskværdig situation, og han har derfor set sig om efter andre lokaler tættere på Holmris-domicilet i Bjerringbro.

Nu skaber det gamle CF-depot på hjørnet af Borrevej og Busbjergvej – også i Bjerringbro – de nye rammer for de seks ansattes hverdag.

- Vi vil blive i Bjerringbro, og med de nye bygninger får vi mulighed for at få facadebygning, så vi bliver mere synlige. Desuden får vi mulighed for at få rigtigt mange kvadratmeter - der er 2500 p.t. - der giver mulighed for både udvidelse og fleksibilitet, og så får vi vores medarbejdere så tæt på, at de kan cykle 500-600 meter til bygningerne på Odinsvej, hvor vi har vores kantine, siger en tilfreds Henrik Holmris.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078