23948sdkhjf

D'Tmi – det smager af fugl, når man indsætter et "i"

Men D'Tmi står faktisk for Dansk Træ- og Møbelindustrimesse, den nye træmesse på HI 2009.
På den netop afholdte generalforsamling den 16. maj præsenterede bestyrelsen for Sammenslutningen af Maskinfabrikanter for Træindustrien (SMT) sine medlemmer for oplægget til en træmesse på HI 2009. HI 2009 består af flere messer i Messen, og vil således i 2009 også inkludere en separat hal, hvor alle udstillere henvender sig til træ- og møbelindustrien.

Gennem mange år har træ- og møbelindustrien haft sin egen messe, TIMI, i Fredericia, men Timi 2008 blev annulleret p.g.a. manglende tilslutning og må i dag betragtes som værende "død". Under sin præsentation af oplægget til messen udtalte formanden, Niels-Erik Lundvig fra Q-Transportmateriel, at der, i et land som Danmark med en stor træbearbejdende industri, må være grundlag for en træmesse; men måske ikke som separat messe. Da HI-messen i forvejen har besøgende fra alle typer industri, også den træbearbejdende, er HI det oplagte sted at etablere en ny træmesse, hvor de besøgende fra træindustrien nu kan "slå to fluer med et smæk".

De fremmødte SMT-medlemsvirksomheder udtrykte stor begejstring for tiltaget og gav uden tøven tilsagn om deltagelse på messen, som i øvrigt ikke er forbeholdt SMT-medlemmerne, selvom det er SMT, der sammen med Messecenter Herning står som messearrangør.

- Vi vil skabe den bredeste og bedst mulige messe for vore kunder, så derfor er messen åben for alle typer virksomheder, der har noget at tilbyde træ- og møbelindustrien, udtaler formanden, Niels-Erik Lundvig.

Kilde: SMT

Læs mere om: SMT
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094