23948sdkhjf

Positive meldinger fra Danfold

I Danfolds kvartalsmeddelelse er man særdeles positive. Virksomheden beretter om stigende ordreindgang, fortsat vellykket implementering af nyt anlæg samt om ansættelse af ny salgschef til indtagelse af Centraleuropa.
Markedet for selskabets produkter har i første kvartal været afventende. På trods af dette har selskabet haft en EBITDA på 1,2 mio. kr. og et resultat før skat på 129.000 kr.

Ordreindgangen er fra midten af 2. kvartal 2008 stigende.

Selskabet har afsluttet samtlige kontrakter med leverandører om udvidelsen af kapaciteten. Det betyder en fysisk udvidelse af fabrikken med 2.000 m2 samt et nyt, fuldautomatisk anlæg til intelligent produktion af foliebelagte skuffesider til den europæiske plademøbelindustri.

Tidsplanen for implementering af det nye anlæg holder. Anlægget indkøres fra den 1. august 2008, og selskabet forventer opstart af de første leverancer til kunder per den 1. november 2008. Det nye, fuldautomatiske anlæg forventes fuldt implementeret og indkørt senest i 2. kvartal 2009. Det nye anlæg vil forøge produktionskapacitet svarende til en øget omsætning på omkring 100 mio. kr.

Selskabet arbejder fortsat med indsalg af den øgede kapacitet til selskabets nære markeder.

Ny salgschef skal indtage Centraleuropa
For at styrke salget på det centraleuropæiske marked har selskabet per den 1. maj 2008 ansat Tom Madsen, som salgschef med ansvar for netop dette marked. Tom Madsen er 35 år og bosiddende i Hamborg, Tyskland.

Den øgede produktionskapacitet skal bl.a. udbydes på det centraleuropæiske marked.

Selskabets vision er fortsat at være den førende producent og leverandør af skuffesider til den europæiske plademøbelindustri.

Ny mand i bestyrelsen
For at styrke selskabets bestyrelse har Danfold A/S på selskabets seneste generalforsamling indvalgt advokat Carsten Malby som medlem af selskabets bestyrelse.

Kilde: Danfold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078