23948sdkhjf

St. Thomas byder til bords

Trip Trap udvider St. Thomas-serien af elegante og slidstærke fletstole med spiseborde og tilhørende lette spisebordsstole.
Kan sorte og brune snore være en rød tråd?

Ja, det kan de rent designmæssigt i en komplet og meget nyskabende møbelserie. Trip Trap har nemlig udvidet St. Thomas-serien af elegante og slidstærke fletstole med en række spiseborde og tilhørende spisebordsstole i samme stil, så St. Thomas nu er en serie af multianvendelige møbler til såvel de indendørs stuer som de udendørs terrasser.

Den røde tråd i St. Thomas er de unikke sorte eller brune SunLoom-fibre, der til forveksling ligner almindelige snore. De er opbygget med en kerne af polyesterfibre og en ekstrem modstandsdygtig overflade. Resultatet er et slidstærkt materiale og et smukt fletværk, der holder formen i årevis og kan tåle både regn og brændende sol. Møblerne har yderligere den fordel, at de kan rengøres med en højtryksrenser og ganske almindelige rengøringsmidler.

Det nye bord i serien hedder St. Thomas Bord og er designet af Hans Thyge. Bordet rummer den smarte og praktiske finesse, at bordpladen har forskellig farve på de to sider, og den kan let og hurtigt vendes, så man selv kan vælge, om den synlige farve skal være koksgrå eller sort. Selve bordet, der fås i tre størrelser på henholdsvis 90x90 cm, 90x150 cm og 90x210 cm, består af en meget slidstærk bordplade af kompakt laminat samt ben og sider af det karakteristiske fletværk med SunLoom-fibre.

Den nye spisebordsstol i serien hedder St. Thomas Stol og er designet af firmaet Designit. Den adskiller sig fra de øvrige stole i serien ved at være lettere - både rent fysisk og i det visuelle udtryk. Den er derfor lettere at flytte rundt på og fylder mindre omkring spisebordet.

Kilde: Trip Trap

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094