23948sdkhjf

Chairik stol med nye blankpolerede aluminiumsarmlæn

Mere end nogensinde efterspørges siddestole med armlæn. Således har Erik Magnussen netop designet nye til Chairik stolen fra Engelbrechts.
Med flere hundredetusinde solgte stole på verdensplan er Chairik stolen fra Engelbrechts en af de mest populære danske siddestole. Og hen over de seneste år er varianter med armlæn blevet mere og mere populære i private hjem såvel som hos virksomheder.

Dette får nu Engelbrechts til at sende en variant på markedet med nydesignede armlæn i blankpoleret aluminium. En variant designeren Erik Magnussen har brugt en del tid på at få optimal. De bløde former i Chairik stolens formspændte finer har været en kraftig inspirator – hvorfor betragteren vil se, at de bløde finerformer er flyttet med over på armlænet. Dette uden at miste den understøttende flade man netop efterspørger, når der vælges siddestole med armlæn.

Selv med de nye armlæn er stabelfunktionalitet stadig intakt – så man hurtigt kan rydde stolene af vejen, hvis det er ønsket. Og netop den daglig brug er der tænkt meget over i forbindelsen med Chairik stolen. Fineren har nemlig fået, et lag silkemat melamin som danner en stærk overflade, og gør stolen særdeles modstandsdygtig.

Chairik fakta:
- Designet af Erik Magnussen
- Fremstilles i 18 forskellige farver (inkl. træsorter)
- Chairik fås med og uden armlæn
- Chairik fås med og uden polstring.
- Chairik fås med meder eller traditionelle 4 ben. Begge i krom eller matkrom
- Siddehøjden er 46 cm.
- Der findes en større variant af Chairik stolen der hedder Magnum


Kilde: Engelbrechts A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188