23948sdkhjf

Trip Trap og Halstrøm Odgaard med ny flexreol

Med reolsystemet Vivlio fortsætter Trip Trap samarbejdet med designerduoen.
Designerne Margrethe Odgaard og Christina Liljenberg Halstrøm, som siden 2013 har dannet makkerskab, samarbejder nu med Trip Trap om lanceringen af nyt reolsystem. Vivlio, hedder det, og er ment som et fleksibelt system, der kan bygge løsninger op efter anvenderens behov.

Den designmæssige idé med Vivlio er, at form, farve og funktionalitet skal spille sammen og danne nye spændende løsninger. Vivlio er resultatet af makkerparrets nysgerrige udforskning.

- Vi er ikke i tvivl om, at der er opstået både udtryk og objekter, som aldrig ville have set dagens lys, hvis vi blot arbejdede hver for sig, siger Margrethe Odgaard.

Hos Trip Trap er ejerparret Vibeke og Jesper Panduro ikke i tvivl om, at samarbejdet med Halstrøm Odgaard passer glimrende til Trip Trap.

- Vi er meget tilfredse med Vivlios endelig udtryk. Det har igennem hele processen været enormt vigtigt for os, at reolsystemet afspejler det ønske om fleksible løsninger, vi i høj grad ser efterspurgt af vores kunder, siger Jesper Panduro.

- Når reolens hylder nu kan kombineres og vendes så både form og farve passer efter den enkeltes behov, er vi i den grad lykkes med vores projekt.

Tidligere har Trip Trap og Halstrøm Odgaard samarbejdet om Trip Traps Georg-serie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094