23948sdkhjf

Kvadrat kan have Årets Ejerleder

Anders Byriel fra Kvadrat i Ebeltoft er indstillet til prisen som af Årets Ejerleder 2015 i Østjylland
Ejeren af producenten af design-tekstiler er blandt de tre nominerede til Årets Ejerleder 2015 i Østjylland. Prisen bliver uddelt for 12. gang af revisionshuset PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Anders Byriel indtrådte i familievirksomheden som 27-årig. Han er blandt andet indstillet til prisen på baggrund af Kvadrats arbejde med at understøtte udviklingen af talenter. Firmaet har således etableret en HR-afdeling, der har fokus på udvikling af talenter internt i virksomheden samt et rekrutterings- og udviklingsprogrammer for kommende talenter. Derudover er der udviklingsplaner for alle centrale medarbejdere.

- Anders ser det som en af sine vigtigste opgaver at finde de rigtige talenter og sætte det rigtige team. Og med en fuldstændig transparens i ledelsesstilen og en tro på, at kombinationen af familieeje og en kreativ kultur giver en meget stor loyalitet blandt medarbejderne og en stærk dynamisk virksomhedskultur, har Kvadrat A/S opnået stor succes, lyder det blandt andet i begrundelsen for at Anders Byriel er med i opløbet.

Ud over Anders Byriel er også Jacob Fisker og Peder Tang fra Minimum i Aarhus og Mikael Brandt fra Bent Brandt i Aarhus indstillet til prisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079