23948sdkhjf

RBM holder flyttedag

Alle sejl er sat, når møbelvirksomheden RBM i maj måned flytter ind i nye lokaliteter i de historiske Masteskurene bag Operaen på Holmen i København. Dette har i RBM regi været en længe ventet begivenhed, og de nye lokaliteter vil danne ramme om både showroom og kontor.
Når portene for alvor slås op den 29. maj ved en storstilet åbningsceremoni markerer RBM således, at nye vinde blæser. Adm. direktør Leif Kvalvik forklarer:

- Vi har set frem til denne begivenhed. Vort nye domicil markerer et historisk vendepunkt for os. Fremover vil vi prioritere nyskabende design og funktionelle løsninger meget højt, idet vi tror på, at det giver resultat på bundlinjen. Vi vil intensivere indsatsen på kvalitet og kompetent design ud fra devisen "cool design er cool business". Vi er stolte over at kunne starte den spændende udvikling i et nyt regi, og vi glæder os til at flytte ind i Masteskurenes historiefortælling, slutter Leif Kvalvik.

Fra gammeldags til moderne
Anlæggelsen af Holmen var i sin tid udtryk for en vision, gennemført med stor handlekraft og teknisk dygtighed. Her brugte man tidens fremtrædende arkitekter.

- Når man ser op på de massive bjælkekonstruktioner af egetræ – nøjsomt indhentet igennem mange år fra forskellige steder i København - kan man jo ikke undgå af få inspiration til nytænkning. Og når man nu producerer møbler, hvad er så mere velegnet at få inspiration fra end sindrige konstruktioner af massivt træ, udtaler marketingchef Annette Reimann.

- Gammel arkitektur og moderne design går her op i en højere enhed. Stedet har alle dage være hjemsted for store visioner, og den tradition vil vi hos RBM fortsætte med. Vi er klar til at stævne ud, vi vil kæmpe mange søslag og vi vil opnå nye landvindinger, slutter Annette Reimann.

Fra baggrund til forkant
Som nabo til Operahuset – og med det nye Skuespilhus og Nyhavn som genbo – ligger RBM’s nye, københavnske hovedkvarter absolut centralt ved forkanten af København og kigger over på Marmorkirkens tage og Amalienborgs ditto. Lige midt i København og alligevel adskilt af Københavns vande. Det er i dette scenarie og med denne baggrundsscene, at RBM holder Åbningsceremoni den 29. maj 2008 ved en storstilet fest med fin bespisning og festlig underholdning.

Kilde: RBM

Læs mere om: rbm
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078