23948sdkhjf

Poggenpohl trak opmærksomhed på Eurocucina

Poggenpohl deltog på årets Eurocucina, der blev afholdt i forbindelse med Milan Furniture Fair i april. På en 540 m2 stor stand præsenterede 60 repræsentanter essensen af Poggenpohl-køkkenet – lige fra modulerne ned til kaffekopperne.
På Poggenpohls stand på Eurocucina i april kunne 60 repræsentanter fremvise alt det, der kendetegner Poggenpohl-køkkenet. Standen var 540m2 stor og rummede blandt andet Poggenpohls Porsche Design køkken P7340 i både sort og hvid og tiltrak stor opmærksomhed fra tusindvis af besøgende.

Også Poggenpohls køkken +Segmento i højglans sort med marmor-bordplader var det helt store trækplaster. Det specielle ved bordpladen er, at den er skåret i et særligt snit, så marmorets farver og konturer virkelig kommer til sin ret.

Poggenpohl har sammen med tyske møbelproducent Draenert sat en produktion i gang af spiseborde med den specielle marmor som bordplade. Bordet sælges gennem Poggenpohl som supplement til køkkenerne.

Den store interesse i Poggenpohls stand oversteg langt forventningerne.
- Vi er blevet kontaktet af hundredevis af professionelle i branchen og journalister fra hele verden, der er nysgerrige efter at vide mere om Poggenpohl-køkkenet. Det er helt utroligt, hvad Eurocucina har gjort for vores brand og for os som virksomhed, siger Elmar Duffner fra Poggenpohl.

Kilde: Nobia

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094