23948sdkhjf

Håndgranat fundet på Junckers

Både politi og militær måtte i går rykke ud, da de ansatte på trævirksomheden Junckers i Køge gjorde et overraskende fund i et parti trækævler – en sprængfarlig håndgranat.
De ansatte på trævirksomheden Junckers slog koldt vand i blodet og handlede overordentlig rationelt, da de i går morges fandt en håndgranat i et parti trækævler.
Medarbejderne var ved at læsse trækævlerne af en lastbil fra Tyskland, da man midt mellem stammerne fik øje på håndgranaten. Medarbejderne fjernede sig straks fra lastbilen og tilkaldte politiet. Området blev afspærret og militæret tilkaldt for at fjerne håndgranaten, der senere viste sig at være skarp og derfor kunne sprænge i luften hvert øjeblik.

Politiet roser de ansatte på fabrikken for indsatsen.
- Det er jo ikke lige hver dag, man er ude for sådan noget, men de ansatte gjorde lige præcis, som de skulle i sådan en situation, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Der vil nu blive taget kontakt til den tyske leverandør af trækævlerne, da man endnu ikke ved, hvordan og hvorfor håndgranaten havnede blandt kævlerne.

Kilde: TV2

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079