23948sdkhjf

HI Industri udvider messen i 2009 med træindustrien

Skandinaviens største industrimesse, HI Industri i MCH Messecenter Herning, åbner nu dørene for flere nye brancher. En aftale med træindustrien er netop kommet på plads. I 2009 er producenterne til træindustrien med på HI i Herning for første gang.
Producenterne til træindustrien vil for første gang nogen siden være at finde på HI Industri i 2009.

- Vores medlemmer ønsker at være en del af HI Industri. Flere af vores kunder kommer i forvejen til HI Industri, og det er her, at vores medlemmer får det bedste udstillingsvindue og største udbytte. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde, udtaler formand Niels Erik Lundvig, Sammenslutningen af Maskinproducenter til Træindustrien, SMT.

- Vi glæder os til at få træindustrien med på HI, og vi ser det som en naturlig udvikling, at træindustrien kommer med ombord. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og udvide messen med nye brancher og tiltag, der har relevans for messen, og som kan skabe synergi med de eksisterende brancher på messen, udtaler projektleder Mona Jakobsen, MCH Messecenter Herning Kongrescenter.

International blåstempling
Med samarbejdet følger også en international blåstempling af træindustriens område på messen ved branche-organisationen EUMABOIS, der repræsenterer flere end 800 af de væsentligste europæiske fabrikanter inden for maskiner og anlæg til træindustrien. Fabrikanterne i de 12 nationale organisationer, som EUMABOIS omfatter, producerer således mere end 56 % af den samlede produktion af træbearbejdningsudstyr i verden.

Fakta
HI Industri i MCH Messecenter Herning er Skandinaviens største og mest velrenommerede industrimesse med op mod 900 udstillere og flere end 25.000 besøgende. HI Industri fandt sted første gang i 1963, og næste messe finder sted 1.-4. september 2009.

Kilde: Messecenter Herning

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125