23948sdkhjf

Mere norsk succes til Aubo

Vestjyderne leverer nu køkkener og badeværelser til over 600 lejligheder i stort Oslo-byggeri.
For halvandet år siden afsluttede Aubo leverancen af køkken og bad til 293 lejligheder i boligbyggeriet Kværnerbyen i Oslo, og efterfølgende fik den danske leverandør også ordren på anden etape med 193 lejligheder.

Nu er tredje etape på 146 lejligheder netop ført i ordrebogen med opstart i maj 2016, og dermed vil der ved udgangen af 2016 stå Aubo-inventar i intet mindre end 632 lejligheder. Men står det til Aubo, bliver den samlede ordre endnu større:

- Vi er slet ikke færdige med Kværnerbyen endnu. Planen er, at der skal opføres yderligere 396 lejligheder, og de sidste skal selvfølgelig også forkæles med inventar fra Aubo, siger salgs- og marketingsdirektør Dan F. Østergaard.

På det norske marked samarbejder Aubo med Optimera, og ifølge Dan F. Østergaard har de to virksomheder sammen opbygget et system, der gør dem førende på levering og byggepladslogistik.

- Det har entreprenørerne fået øjnene op for, og det er ikke bare i Oslo, at vi leverer køkken og bad til norske projekter, siger Dan F. Østergaard med henvisning til, at ordrebogen for 2016 indeholder flere norske projekter af varierende størrelse fra 15 til 75 lejligheder.

Aubo blev grundlagt tilbage i 1985 og har således leveret løsninger til køkken og bad i 30 år, hvilket i disse dage fejres på behørig vis i butikkerne og på fabrikken i Aulum.
Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094