23948sdkhjf

Trapholt fejrer møbelhåndværket

Mød fremtidens møbelskabere og hør om deres visioner for, hvordan vi skal bo i 2020.
Søndag den 1. november slår Trapholt igen dørene op for en dag i træhåndværkets tegn.

Hvert år uddannes omkring 180 snedkere, hvoraf enkelte svendestykker tildeles en særlig pris i form af en bronze- eller sølvmedalje.

På Snedkernes Dag præsenteres de 15 svendestykker, der i år har udmærket sig til en medalje.

- Med Snedkernes Dag har vi etableret en tradition om at fejre møbelhåndværket denne søndag, og det er en fantastisk lejlighed til at møde fremtidens møbelskabere og høre om deres visioner for, hvordan vi skal bo i 2020. Dagen er både for eksperter og lægmand – alle med interesse for kvaliteten i fremtidens bolig, siger museumsdirektør Karen Grøn.

Dagen starter klokken 11, hvor Niels Buhl fra Danish Furniture vil holde en åbningstale. Herefter vil der være mulighed for at se nærmere på de forskellige svendestykker og få en snak med de nyudklækkede snedkere, der viser deres flotte møbler frem. Desuden vil ejerne af OneCollection, Hans Henrik Sørensen og Ivan Hansen, give et indblik i en af Danmarks succesfulde møbelvirksomheder.

Snedkernes dag er en tilbagevendende begivenhed på Trapholt, der hylder dansk træhåndværk. Trapholt har i samarbejde med de Danske Snedkeruddannelser skabt dagen, der for femte år i træk sætter fokus på nutidens møbelformgivning i træ.

Find hele programmet her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078