23948sdkhjf

Over 60 udstillere klar til møbelmesse

Længere åbningstid og en satsning på flere norske gæster er blandt de nye tiltag på Møbelmessen.dk, som afholdes for sjette gang.
I 2009 lancerede Esben Veng-Christensen Møbelmessen.dk med ambitionen om at skabe en årligt tilbagevendende markedsplads for den ’almindelige’ boligmøbelhandel.

Det er lykkedes, for onsdag den 11. november slår han og flere end 60 udstillere dørene op for den sjette udgave af Møbelmessen.dk.

- Messen giver sig ikke ud for mere, end den er. Vi arbejder med et lavt omkostningsniveau og tilbyder en pakkeløsning, hvor alt er inklusiv. Det er et koncept, der gør det problemfrit at deltage, både for udstillerne og for kæderne, lyder Esben Veng-Christensens bud på, hvordan det er lykkedes at stable en ny tilbagevendende begivenhed på benene i en tid, hvor både møbelbranchen og fagmesserne har haft det svært.

Arrangørerne har i år valgt at udvide åbningstiden for at tilgodese de møbelbutikker, som ellers vil have svært ved at afse tid til en messetur.

- Desværre må vi erkende, at det ikke er praktisk muligt at holde åbent i weekenden, men til gengæld holder vi længe åbent om onsdagen, og håber så at de, der ikke kan slippe så let væk fra butikken, vil bruge en aften på at besøge messen, siger Esben Veng-Christensen.

I forhold til sidste år forventer han, at flere norske gæster lægger vejen forbi DGI Huset Vejle i løbet af de tre messedage. Det skyldes ikke mindst, at Møbelmessen.dk har arrangeret en to-dages pakkerejse fra Oslo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078