23948sdkhjf

Dobbeltseminar om IQ-modellen og modificeret træ

UMT afholder et dobbeltseminar tirsdag den 17. juni, hvor der sættes fokus på to af projekter - Koncentreret Innovationsforløb for SMV´er (KIS) og Industrialisering af Modificeret Træ (IMT).
Den 17. juni 2008 afholder Udviklingscenter for Møbler og Træ et dobbeltseminar om henholdsvis IQ-modellen og modificeret træ. Man kan vælge at deltage i begge seminarer eller blot ét af dem.

Hvor innovativ er din virksomhed?
Formiddagstema: Innovationskvotient-modellen
IQ-modellen er et faseopdelt værktøj, som måler og analyserer din virksomheds potentiale for innovation. Målingen bidrager til at fastholde fokus og er et operationelt værktøj for ledelsen. Med seminaret vil vi informere om værktøjets muligheder i forhold til udvikling for den enkelte virksomhed og som bench-markingsredskab for branchen.

UMT har med stor succes arbejdet med IQ-modellen, og Lind Furniture Int. A/S vil fortælle om de erfaringer, de har gjort sig med værktøjet.
Kom og få mere viden om værktøjet og om, hvad det kan gøre for din virksomheds konkurrenceevne.
Formiddagsprogrammet henvender sig primært til virksomheder i træ- og møbelbranchen, der ønsker at styrke innovations- og konkurrenceevnen.

Tidsrum : 9.00 – 12.30 (inkl. frokost)

Har din virksomhed brug for træ, der er lidt ud over det sædvanlige?
Eftermiddagstema: Modificeret træ
Modificeret træ rummer et væld af muligheder, f.eks. i forhold til holdbarhed, hårdhed og immunitet over for svampe – samtidig med at det er miljøvenligt. UMT´s projekt, Industrialisering af Modificeret Træ, har kastet lys på anvendelsen af modificeret træ i træindustrien i Danmark – og mulighederne ligger åbne.

Kom og hør erfarne fagfolk fra ind- og udland og deres erfaringer med at producere og bruge disse trætyper - få inspiration og ny viden om emnet.
Fra Norge og Danmark kommer materialeproducenter og fortæller om kundernes erfaringer, ligesom konkrete brugere af disse trætyper fortæller om deres oplevelser med modificeret træ eller produkter af det.

Eftermiddagsprogrammet henvender sig primært til virksomheder i træindustrien, der ønsker kvalificeret viden om mulighederne inden for modificeret træ.

Tidsrum: 11.45 – 15.30 (inkl. frokost)

Info
Dato: Tirsdag den 17. juni
Tidspunkt: Kl. 9.00 – 15.30
Sted: Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Pris: 400 kr. for deltagelse i ét seminar – 500 kr. for deltagelse i begge seminarer. Begge priser er inkl. frokost.
Tilmelding: Send en mail til lone@moebelcenter.dk senest d. 12. juni, og husk at angive, hvilke seminarer du ønsker at deltage i.

Kilde: Udviklingscenter for Møbler og Træ

Læs mere om: UMT
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08