23948sdkhjf

JUNGET A/S styrker sin værktøjsdivision med branche-kendt sælger

JUNGET A/S styrker sit team med ansættelsen af den tidligere salgschef ved Danatec, Preben Kristensen, som salgskonsulent.
- Preben er et kendt ansigt i branchen og hans store erfaring inden for maskiner og værktøj gør, at han er en direkte styrkelse af vores team. Vi er meget glade for at kunne byde ham velkommen til det team i markedet, der skaber mest værdi for kunderne, siger værktøjsdivisionschef Henrik Ibsen i JUNGET A/S.

JUNGET A/S stiller sin viden inden for maskiner, værktøj og service til rådighed for alle sine kunder.

- Vi arbejder altid for at skabe den bedste løsning og det bedste resultat for vores kunder, præciserer Henrik Ibsen.

Det er netop det ekstra plus, at JUNGET A/S er den eneste totalleverandør på markedet, der gjorde det naturligt for Preben Kristensen at blive en del af Jungets team:

- Jeg kan se store fremtidsmuligheder for Junget og mig selv. Junget har succes og den succes, vil jeg gerne være en del af”, udtaler Preben Kristensen og fortsætter:

- Jeg har især været positivt overrasket over det professionelle set-up, som JUNGET A/S har og over den kvalitet, de leverer til så stærke priser.

For at markere Preben Kristensens tilgang, har JUNGET A/S valgt at give kunderne et supertilbud på de velkendte klinger af mærket Craftmach. Prisen på disse klinger er sænket yderligere i en begrænset periode gældende til og med den 16. maj.

- Der er tale om et superprodukt til en stærk pris, udtaler Preben Kristensen imponeret.







Kilde: Junget A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141