23948sdkhjf

Danfold A/S udvider produktionskapaciteten

Skuffesideproducenten Danfold udvider produktionskapaciteten, ansætter salgschef til Centraleuropa og får ny mand i bestyrelsen.
Selskabet har afsluttet samtlige kontrakter med leverandører om udvidelsen af kapaciteten. Det betyder en fysisk udvidelse af fabrikken med 2.000 m2 samt et nyt, fuldautomatisk anlæg til intelligent produktion af foliebelagte skuffesider til den europæiske plademøbelindustri.

Det nye anlæg betyder en forøget produktionskapacitet svarende til en øget omsætning på omkring 100 mio. kr. Anlægget indkøres fra den 1. august 2008, og selskabet forventer opstart af de første leverancer til kunder per den 1. november 2008. Det nye, fuldautomatiske anlæg forventes fuldt implementeret og indkørt senest i 2. kvartal 2009.

Selskabet meddeler, at eksisterende såvel som potentielle kunder har udvist meget stor interesse for det nye intelligente anlæg og den produktionskapacitet, der følger med. Selskabet arbejder fortsat med indsalg af den øgede kapacitet til selskabets nære markeder.

Ny salgschef skal indtage Centraleuropa
For at styrke salget på det centraleuropæiske marked har selskabet per den 1. maj 2008 ansat Tom Madsen, som salgschef med ansvar for netop dette marked. Tom Madsen er 35 år og bosiddende i Hamborg, Tyskland. Tom Madsen har tidligere været ansat i BackIIBasic A/S, Carl Hansen & Søn A/S og Montana Møbler A/S. Med Tom Madsens tiltræden får selskabet dermed en stærk person med de bedste resultater fra tidligere virke. Og så vil Tom Madsen udgøre det nødvendige brohoved i Tyskland, hvorfor selskabet også åbner kontor i Hamborg.

Den øgede produktionskapacitet skal bl.a. udbydes på det centraleuropæiske marked.

Selskabets vision er fortsat at være den førende producent og leverandør af skuffesider til den europæiske plademøbelindustri.

Ny mand i bestyrelsen
For at styrke selskabets bestyrelse har Danfold A/S på selskabets seneste generalforsamling indvalgt advokat Carsten Malby som medlem af selskabets bestyrelse. Advokat Carsten Malby er bl.a. medlem af bestyrelsen for Wibroe, Duckert & Partners A/S, A/S Information, Faxe Kalk A/S, Gludan Gruppen A/S og XO Care A/S.

Kilde: Danfold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094