23948sdkhjf

Ny møbelpolstrer ser dagens lys i Mesing

Tidligere ejer af Dan-doors Erling Uldall Jessen åbner i starten af maj et nyt møbelpolstrerfirma i Mesing ved Skanderborg. Firmaet skal både ompolstre gamle møbler samt fremstille nye skræddersyede stole.
I februar solgte Erling Uldall Jessen sin andel af virksomheden Dan-Doors til VLT Holding. Selvom han har nået pensionsalderen, har han alligevel kastet sig over et nyt projekt – Multihuset Seniorpolstring & Galleri i Mesing ved Skanderborg.

Møbelpolstrervirksomheden skal ompolstre gamle stole samt fremstille nye skræddersyede stole, der tilpasses den enkelte kunde.

Erling Ulldall-Jessen er selv uddannet møbelpolstrer og har i de sidste år smugtrænet lidt derhjemme, så færdighederne er ikke helt glemt. Ikke desto mindre har han allieret sig med møbelpolstrer Jessie Weber Jensen

- Jeg har 15 års erfaring som selvstændig møbelpolstrer bag mig, men de sidste par år, har jeg været inden for andre erhverv. Jeg havde dog overvejet at vende tilbage til faget. Pludselig en dag blev jeg ringet op af Erling, der ville have mig med i det her projekt, og så gjaldt det bare om at slå til, fortæller Jessie Weber Jensen.

Meningen er, at Jessie skal passe møbelpolstervirksomheden, de dage Erling Uldall Jessen vil tilbringe for sig selv og nyde sit otium.

Man kan finde flere oplysninger på www.multihuset-s-g.dk , der dog stadig er under opbygning.

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094