23948sdkhjf

1.500 kubikmeter bolværk blev til en god forretning

Automatikmekaniker Carsten Thor købte oprindeligt de 1.500 m3 gammelt bolværk fra Korsør Havn for at lave træflis. Men i stedet blev det til bænke, borde og udekøkkener. Her seks år efter er Thors Design en realitet og en god forretning.
Carsten Thor opkøbte for seks år siden 1.500 m3 bolværk fra Korsør Havn. Egentligt skulle træet være endt som træflis, men i stedet har Carsten Thor sat sit kreative gen i værk og designet bænke, borde og udekøkkener til danskerne.

Bolværket er af Azobetræ og i dag udvikler og designer Carsten Thor bænke, borde og udekøkkener af det gedigne træ.

Interessen for Carsten Thors design var stor allerede fra starten af. I dag har virksomheden mange kunder – både private og firmaer. Senest har Thor Design været på messe i Tyskland, hvor både vinfirmaer og bryghuse var yderst interesserede i virksomhedens langborde med ben af ubehandlede bolværkspæle.

- Det er jo ikke sådan, at jeg sidder og nusser med en tegning i flere dage. Jeg er ikke god til at tegne, men jeg kan se, hvordan formen skal være. Så laver jeg nogle skitser og giver dem videre til mine underleverandører, og det er endnu ikke sket, at et nyt design er blevet kasseret. Men jeg har da nogle ting stående på værkstedet, som kræver lidt mere tid, før formen og proportionerne er rigtige, fortæller Carsten Thor til Berlingske Tidende.

Carsten Thors møbler har indtil videre vist sig at være en god forretning, og det er da også snart slut med det populære azobe-træ fra Korsør Havn, men heldigvis har Carsten allerede bolværkstræ fra en anden havnenedlægning i kikkerten.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125