23948sdkhjf

Arkas vil tredoble omsætningen

Antallet af medarbejdere hos dørproducenten Arkas er fordoblet i år. Kundekredsen og omsætningen går samme vej.
Der bliver løbet stærkt i Rask Mølle i disse dage.

Michael Dommerbye blev ansat som ny direktør hos dørproducenten Arkas 1. juli, og han har siden haft travlt med at ansætte flere medarbejdere og byde nye kunder velkomne.

- Det går virkelig den rigtige vej. Jeg kan mærke, at mange trælaster har fået øjnene op for os som en dygtig og loyal medspiller, siger Michael Dommerbye.

Den stigende aktivitet har medført, at Arkas siden april måned har fordoblet medarbejderstaben, som nu tæller 12 ansatte fordelt på produktion og salg.

Hul i markedet giver travlhed
Mange af’ nye kunder er kommet til, siden Jyde Port gik konkurs i juni, og virksomheden er godt rustet til at dække hullet i markedet, forsikrer Michael Dommerbye.

Han peger på, at Arkas, under den tidligere ejer, foretog en markant opgradering af produktionsapparatet, så virksomheden i dag let kan håndtere en tredobling af det nuværende ordreniveau.

- Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner på landsplan. Derfor har vi hele tiden i kikkerten, at vi skal kunne imødekomme efterspørgslen, og det kan vi uden tvivl i mange år fremover, siger direktøren.

Han har i øvrigt selv en fortid som salgsleder i Jyde Port. Inden tiltrædelsen i Arkas arbejdede han i otte år som salgschef for en anden leverandør af ledhejseporte.

Vil tredoble omsætningen
Den hurtige vækst hænger ikke mindst sammen med en øget efterspørgsel på Arkas’ egne produkter, som blandt andet inkluderer døre, vippeporte og ledhejseporte. Den udvikling skal accelereres i de kommende år.

- Vi har et klart mål om at tredoble omsætningen på egenproducerede produkter over de næste to år. Derfra skal vi udbygge i takt med væksten i samfundet. Vores samlede erfaring i branchen er meget vigtig i det arbejde, siger Michael Dommerbye.

Arkas blev etableret i 1985 under navnet PE Døre & Porte. Dengang producerede virksomheden fræsede porte i blandt andet ædeltræ. I 2008 købte Henning Jensen virksomheden, som han i 2010 omdøbte til Arkas. I april i år blev Arkas købt af investorgruppen Arkas Holding, og tre måneder senere tiltrådte Michael Dommerbye som administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094