23948sdkhjf

Wigranit – altid den rigtige farve

Et highlight inden for farvede lakker fra Wigranit Novacolor programmet bemærker sig ved meget høj dækkeevne og højt tørstofindhold.
Wigranit Novacolor – økonomi og kvalitet på samme tid

Et highlight indenfor farvede lakker fra Wigranit Novacolor programmet: bemærkelsesværdig økonomisk i brug! Den udmærker sig især ved en meget høj dækkeevne og højt tørstofindhold, så man ofte kun behøver at lakere en gang.

Det er endvidere ofte overflødigt at grunde med en primer på mange bunde. Summa summarum sparer man både arbejdstid og materiale. Det gør Wigranit Novacolor den mest økonomiske lak, der nogensinde har eksisteret.

Dertil kommer at 2K PUR lakken er godkendt i henhold til DIN 4102 B1 som svært antændelig i opbygning med 2K PUR Wigranit Isolierfiller og 2K PUR Crystallit klarlak. Den er derfor velegnet til møbler og interiør i sygehuse, børnehaver, skoler, offentlige bygninger, restauranter, skibe, forretninger o.s.v.

Wigranit Novacolor er samtidig både lysægte, uden formaldehyd og ekstrem stærk.

Wigranit – et bredt produkt udvalg til alsidig brug
Udover den nye tidsbesparende og dermed økonomiske Wigranit Novacolor lak er der også andre farvede lakker: Wigranit Novacolor højglans WNCH, som giver farvet lakering i højglans uden brug af klarlak – og med en farvepalette i mere end 5.000 farver.

Marketingchef Bjarke Stryn-Hajslund fra importør C. Flauenskjold A/S udtaler:

- Man kan altid finde det rigtige produkt i Wigranit programmet lige fra fyldere til special- og effektlakker, som passer til enhver type bund og emne – og samtidig sikre en faglig og rentabel lakeringsløsning.

- Alt er muligt, lyder det fra Zweihorn’s produktudvikling – så lad det komme an på en prøve!.


Kilde: C. Flauenskjold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078