23948sdkhjf

Lammhults rykker ind i København

Den svenske møbelvirksomhed styrker sin position i Danmark med et permanent showroom.
Lammhults tager nu konsekvensen af stigende efterspørgsel på det danske marked og etablerer primo november et showroom i Design Post Copenhagen i Vanløse.

- Danmark er et af vores vigtigste markeder, og vi har været til stede her i årtier. Med et permanent showroom i København får vi en vigtig og stærk platform, der kan bringe os tættere på arkitekter og forhandlere, siger Claus Finderup Nielsen, repræsentant for Lammhults i Danmark.

Lammhults har historisk set haft Danmark som agentmarked, men med ansættelsen af Claus Finderup Nielsen har virksomheden siden årsskiftet arbejdet på at etablere sig med egen organisation. Det sker som led i en strategi om at være fysisk til stede på prioriterede eksportmarkeder:

- Jeg har brugt de seneste ni måneder på at opbygge en distributionsstruktur og indgå partnerskaber med udvalgte leverandører. Nu er vi klar til at tage det næste skridt, der er etablering af et fysisk showroom, siger Claus Finderup Nielsen, der har en baggrund som erhvervschef for Gubi i Skandinavien og som salgschef i Svane Køkkenet.

Lammhults har siden slutfirserne samarbejdet med Foersom/Hiort-Lorenzen, og den danske designduo vil få en fremtrædende placering i det nye showroom sammen med de to svenske designere; Anya Sebton og Gunilla Allard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078