23948sdkhjf

Succes tvinger Dinesen til at udvide produktionsfaciliteterne

Udlandet har for alvor fået øjnene op for de eksklusive trægulve fra Dinesen i Jels. Derfor er det nødvendigt at udvide produktionsfaciliteterne på Jels Savværk med en ny opvarmet lagerhal på godt 1.700 kvadratmeter. Hallen bringer det samlede produktionsareal under tag op på 10.000 kvadratmeter.
Det er entreprenørfirmaet K.G. Hansen & Sønner A/S i Aabenraa, der skal opføre en ny opvarmet lagerhal på godt 1.700 kvadratmeter på Jels Savværk. Hallen bringer Dinesens samlede produktionsareal under tag op på 10.000 kvadratmeter.

Den nye lagerhal opvarmes af savværkets eget fyr. Derved opfylder det nye byggeri et krav at være CO2 neutralt. Den ny hal er 67 meter lang og 25 meter bred. Den bygges sammen med en eksisterende hal.

Baggrunden for udvidelsen er, at den 110-årige virksomhed fortsat har årlige vækstrater på omkring 30 procent. 35 procent af omsætningen hentes i dag på eksportmarkederne. Selskabet har netop åbnet nyt showroom i Oslo, og stået for leveringen af 3.000 kvadratmeter eksklusivt gulvbelægning til det fashionable galleri, Saatchi Gallery i London.

Thomas Dinesen, der er 4. generation på Jels Savværk, forudser, at netop England og Norge vil være blandt de nye hastigt voksende markeder.

Virksomheden, der frem til 1998 hed Jels Savværk, er specielt kendt for fremstilling af gulvplanker i længder på op til 15 meter og en bredde op til 45 centimeter. De første planker i Douglas fyr blev leveret til Sønderborg Slot i 1965, og siden har virksomheden leveret gulve til moderne boliger, slotte, museer og kirker. Kundeporteføljen omfatter også hoteller og restauranter i både Danmark og i udlandet.





Kilde: Dinesen / K.G. Hansen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078