23948sdkhjf

371 nordjyske vinduer til norsk byggeri

Ordren udgør en væsentlig del af Krone Vinduers samlede produktion i efteråret og er den hidtil største til det norske marked.
Krone Vinduer har i de seneste år været repræsenteret i Norge med en udstilling i Oslo. Nu har arbejdet med at få foden inden for hos vores nordlige naboer båret frugt.

Entreprenørvirksomheden Skanska har nemlig valgt Krone Vinduer som leverandør til byggeriet af Veritas Senteret i Oslo.

- Det er ikke vores første ordre i Norge, men den største, fortæller Elo Mølgaard, salgsansvarlig for Krone Vinduer i Norge.

Ordren er på 371 vinduer af typen COto6, som er et 3-lags træ/alu vindue med kompositfals, aluminiumramme udvendigt og egetræ indvendigt.

Produceres i Harken
Vinduerne skal leveres i januar og februar måned og forventes at udgøre en væsentlig del af virksomhedens samlede produktion i efteråret og vinteren.

- Der plejer jo at være nedgang i byggeriet om vinteren og vi har normalt et hul i produktionen i denne periode, men den her ordre lægger en god solid bund, fortæller Elo Mølgaard.

Hvorvidt ordren fra Skanska betyder ansættelse af flere folk står endnu hen i det uvisse.

- Vi har ansat indtil flere folk i år, men vi ved endnu ikke om vi kommer til ansætte på baggrund af den her ordre. Men hvis vi kommer til at mangle ledige hænder, ja så tager vi folk ind, siger Elo Mølgaard.

Veritas den tredje
Veritas Senteret i Oslo består af Veritas 1 og Veritas 2, som er store kontorbygninger, der nu får selskab af en tredje bygning Veritas 3.

Kontorbygningen opføres som passivhus-byggeri med fokus på varmegenvinding og de bedst tænkelige isoleringsmaterialer herunder energivinduer fra Krone Vinduer i klasse A.

Foruden almindelige vinduer er bygningen udstyret med hjørnevinduer/stepruder, der giver et optimalt lysindfald uden synlige lodrette samlinger, der forstyrrer udsigten. Glasset i hjørnevinduerne fuges sammen, hvilket giver en visuelt let løsning.

Udvidelsen af centeret udgør 10.000 m2 samt et parkeringshus med plads til 200 biler.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125