23948sdkhjf

Ny koncernchef hos Lammhults

Lammhults Design Group ansætter ny VD og koncernchef, der erstatter Anders Rothstein, der har haft seks år på posten.
Det bliver Frederik Asplund, der bliver ny VD og koncernchef for Lammhults Design Group (Lammhults)

Han tiltrådte stillingen allerede den 17. august og overtog dermed aktiviteterne efter Anders Rohstein, der efter seks år har valgt at forlade stillingen.

- Vi er meget glade for at kunne ansætte en så erfaren og kompetent person til at lede Lammhults Design Group og sikre det næste skridt i udviklingsstrategien. Hovedopgaven bliver at øge den organiske vækst såvel som at undersøge opkøbsmuligheder selvfølgelig under en øget lønsomhed. Lammhults er et gedigent foretagende med mange gode medarbejdere og jeg vil gerne takke afgående VD Anders Rothstein for hans engagement og bidrag i de senere år, siger bestyrelsesformand Anders Pålsson.

Frederik Asplund er 47 år, civilingeniør i industriel økonomi og kommer senest fra en stilling hos Lekolar Group, hvor han var VD og koncernchef i fem år. Fredrik Asplund har desuden arbejdet 12 år i Ikea-koncernen.

- Frederik har bevist at han både operationelt og strategisk kan drive en lønsom forretningsudvikling. At han desuden har internationale erfaringer, gode lederevner samt et stærkt resultat- og mål-fokus giver gode forudsætninger for fortsat fremgang for Lanmmhults, tilføjer Anders Pålsson.

Hovedpersonen selv er beæret over at være udvalgt.

- Det er en stor ære at få lov til at lede og udvikle en koncern med så mange stærke varemærker inden for designbranchen i Skandinavien. Jeg er overbevist om at min store interesse for møbler og indretning samt erfaringerne fra mit arbejdsliv kommer til at bidrage til Lammhults videre udvikling, siger Fredrik Asplund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078