23948sdkhjf

Nye nordjyske elementer nedbryder grænser i hjemmet

Bag det nordjyske firma Aikon Gruppen ApS står Gert Spender og Claus Egerlund, der har designet køkkener i Italien, Brasilien og Danmark. De har netop et udviklet et helt nyt element-system, der reformerer opfattelsen af de gængse køkken- og baderumsmøbler.
Makkerparret Gert Spender og Claus Egerlund har nteop udviklet et nyt elementsystem til hjemmet. Virksomheden Aikon Gruppen ApS har i det forgange år haft rygende travlt, og det er derfor så som så med markedsføringen af virksomhedens produkter. Produkterne er der til gengæld ikke noget galt med.

I øjeblikket er det, der optager Gert og Claus mest, Aquula – hvilket betyder stille, rindende vand på latin. Aquula er et nyt elementsystem, som de to foreløbigt har brugt to år på at udvikle, og nu har taget patent på.

Ideen bag det nye element-system er, at der ingen grænser er. Elementerne skal nemlig være med til at nedbryde grænserne i hjemmets rum. Visionen er, at man om fem år har kontoret skjult i skabet, og kogepladerne og vasken i bordet, når de ikke anvendes.

Princippet bag elementerne, som de to har taget patent på, er den måde, hvorpå overfladen af glas er fæstnet til skuffer og skabe. Udover den patenterede befæstigelsesløsning gør overfladen af glas det muligt at skifte coating, således at man kan ændre farven på sit køkken i et snuptag.

- I dag vil folk gerne have mulighed for at ændre på indretningen; for eksempel ved at vælge en anden farve. Og frygten for, at det hurtigt bliver umoderne, afholder måske nogle fra at vælge et dyrere kvalitetskøkken. Hvis man vælger vore elementer, får man både kvalitet og mulighed for ændringer, når man ønsker det, siger Claus Egerland til FpN.

Aquula-elementerne har eksisteret i et år nu og er allerede monteret i 10 køkkener.

Kilde: FpN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093