23948sdkhjf

Bolig i Bella - en anderledes bolig- og byggemesse

Den første weekend i april slår Bellacetnter dørene op for en helt ny og anderledes bygge- og boligmesse i København – Bolig i Bella. Messen er en indbydende og inspirerende udstilling med masser af kreative løsninger og praktiske råd til alt, der har med boligen at gøre.
På Bolig i Bella fra den 4.- 6. april 2008 finder du alt til boligen. Messen er en helt ny og anderledes bygge- og boligmesse i København. Messen er en indbydende og inspirerende udstilling med masser af kreative løsninger og praktiske råd til alt som har med boligen at gøre.

– Vi har samlet en bred vifte af udstillere som indenfor hvert sit område viser det sidste nye som branchen kan tilbyde til din bolig – indvendigt som udvendigt – alt lige fra typehuse, gulve, trapper, døre, vinduer, altaner, markiser, badeværelser, varmeteknologi, fliser, køkkener, havemøbler, swimmingpools og spabade samt udestuer foruden Hi-Fi, indretning og meget mere. Jeg håber at hver besøgende vil gå hjem med en masse inspiration og nye løsninger, som de kan overveje til deres bolig, siger projektleder Torben Sten.

Man kan blandt andet opleve Per Grunert kendt fra ”Hjem bedre Hjem” på TV2 fortælle om fif og fælder i byggeriet eller lytte til Per Henriksen som fortæller om, hvordan man slipper af med den dårlige lugt i hjemmet.

På Bolig i Bella kan den besøgende opleve temaudstillingen Klimavenlig Bolig som viser vedvarende og bæredygtig energi arrangeret i samarbejde med Klimavenlig.dk. Her præsenteres masser af nye ideer og forslag til alternativ energi, som gør det muligt at spare rigtigt meget på både CO2- og husholdningsregnskabet. Her vil du også kunne få gode råd fra Energitjenesten, Københavns kommune og fra de mange udstillere.

Kilde: Bolig i Bella

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078