23948sdkhjf

Ny glasliste i alu gør det lettere at vedligeholde trævinduer

Rationel Vinduer introducerer en ny glasliste i aluminium, der giver længere levetid og gør det lettere at male trævinduer.
Den nye aluliste fra Rationel Vinduer betyder, at vinduet får et mere elegant udseende, og at vinduets levetid forlænges - og at vedligeholdelsen bliver lettere.

Det er Rationel Vinduer, der nu introducerer en ny glasliste i aluminium, som gør det lettere at være ejer af et trævindue. Den nye glasliste er monteret på alle Rationels trævinduer og -døre i serien DOMUS, som er designet til moderne nybyggeri og til renovering af parcelhuse opført efter 1950. Produktforbedringen er især en vigtig nyhed for alle de boligejere, der foretrækker trævinduer, men måske fravælger dem, fordi de kan være lidt besværlige at male. Ved at erstatte de tidligere glaslister af træ med nye af aluminium bliver trævinduet nemlig mere attraktivt på hele tre områder:

Plusser for udseende, levetid og vedligeholdelse
Vinduet får et mere elegant og harmonisk udseende, fordi der ikke længere er behov for en bundglasliste med udspring. Levetiden bliver længere, fordi aluminium er et ekstremt holdbart materiale. Og sidst - men ikke mindst - bliver vedligeholdelsen meget nemmere. Glaslister i aluminium skal ikke males, og det gør det meget lettere for ejerne at udføre det øvrige malearbejde på vinduet. De tidligere glaslister i træ kunne være tidskrævende at male, fordi man hele tiden skulle passe på ikke at male gummilisterne, som herved kunne blive ufleksible og utætte. Denne besværlige del af arbejdet slipper man nu helt for.

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141