23948sdkhjf

Northmodern bliver større og stærkere

I næste uge åbner den anden udgave af Northmodern i København, og der er sket meget det seneste halve år, siden designmessen blev afholdt for første gang i januar.
Med en skarp segmentering af design, livsstil og møbler sætter Northmodern yderligere fokus på design og møbler, og målet er at vise det bedste af det bedste inden for de udvalgte segmenter.

Det fortæller Communications Manager Mads Emil Grove Møller til Designbase.dk:

- Fremadrettet har vores team på Northmodern store visioner, og vi knokler alle sammen på. Vi har kontakt til nogle gode profiler, og vi fornemmer en rigtig god interesse for messen, siger han.

Siden den første udgave af Northmodern er designeksperten Mads Arlien-Søborg blevet en del af messen, og han ser Northmodern som en messe i hurtig udvikling:

- Northmodern har potentialet til at blive det mest indflydelsesrige nordiske designevent, og netop derfor er det utroligt vigtigt, at København inkluderes i projektet. Som jeg ser det, vil vi ikke have problemer med at genetablere vores hovedstad, København, som Nordens vigtigste designdestination, siger han til Designbase.dk.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094