23948sdkhjf

HTH skruer ned for blusset

HTH Køkkener er først klar med offentliggørelsen af det endelige regnskab i starten af april, men ikke desto mindre løfter man allerede nu sløret for, at man i 2008 planlægger at skrue ned for blusset.
I 2006 havde HTH Køkkener et rekordoverskud på 260 mio. kr. I 2007 forventes koncernen at få et lille fald i millionoverskuddet til trods for en stigende omsætning fra 1,6 mia. kr. til 1,7 mia. kr.

Koncernens endelige regnskab offenliggøres først i starten af april, men allerede nu løftes sløret for, hvilke vinde, der skal blæse over koncernen i 2008.

Adm. direktør Preben Bager forventer, at man i indeværende kommer til at ligge på nogenlunde samme niveau som i 2007, hvor man producerede 2,1 mio. skabe. Dog erkender han, at salget af køkkener til det professionelle marked ikke går så gnidningsløst som tidligere.

- Salget af køkkener til professionelle håndværkere udgør halvdelen af produktionen, men det er tydeligt at mærke, at byggefirmaerne holder lidt igen, siger Preben Bager til JydskeVestkysten.

Det er dog en noget uvant situation for køkkenkoncernen med faldende overskud efter 15 år med stigende overskud, men koncernen indstiller sig på en tilpasning til markedssituationen ,og der kan forventes en nedgang i antallet af medarbejdere på ca. 25.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079