23948sdkhjf

Jacob Holm i spidsen for Dansk Design Center

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen har udnævnt adm. direktør Jacob Holm, Fritz Hansen A/S, som formand for Dansk Design Centers nye bestyrelse.
Adm. direktør Jacob Holm, Fritz Hansen A/S, er netop blevet udnævnt til formand for bestyrelsen i Dansk Design Center.

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen siger om udnævnelsen:

- Regeringens designpolitik, DesignDanmark, slår fast, at Dansk Design Center skal fremme anvendelsen af dansk design i erhvervslivet og professionalisering af designbranchen. Det er samtidig vigtigt at sikre et stærkt internationalt fokus. Med Jacob Holm i formandsstolen styrker vi i kraft af hans kompetence Dansk Design Center.

Den nye formand, Jacob Holm siger om udnævnelsen:

- Design har positiv effekt på virksomhedernes bundlinje. Jeg vil arbejde for, at Dansk Design Center udvikler sine aktiviteter tilpasset erhvervslivets ønsker. Centret skal være centrum for viden og udvikling på internationalt niveau omkring dansk design.

Jacob Holm har siden 1998 været adm. direktør for Fritz Hansen A/S, og medvirket til at gøre Fritz Hansen A/S til en moderne virksomhed, der går nye veje i samarbejde med etablerede og unge designere og kunsthåndværkere samt internationale luksus brands. Jacob Holm har siden 2006 siddet i Dansk Design Centers bestyrelse som menigt medlem.

Kilde: Økonomi- og Erhvervsministeriet - www.oem.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141