23948sdkhjf

Enkel og genial isoleringsløsning fra Rationel Vinduer

Rationel Vinduer fremstiller moderne træ/alu-vinduer med mindst lige så god isoleringsevne som klassiske trævinduer
Den enkle løsning er ofte den bedste.

Rationel Vinduer har således i over 10 år fremstillet træ/alu-vinduer, der har en mindst lige så god isoleringsevne som de klassiske trævinduer. Og det skyldes en konstruktion og en opbygning, der er lige så enkel, som den er genial.

Rationels træ/alu-vinduer er i bund og grund trævinduer, der udvendigt har en påmonteret klimaskærm af aluminium. Det vil sige, at både karm- og rammekonstruktionen er af massivt nordisk nåletræ, som er en dårlig varmeleder og derfor giver en god isolering. Aluminiumsbeklædningen sidder udvendigt og kan ikke komme i kontakt med luften inden døre og derved danne en kuldebro. Rationels træ/alu-vinduer isolerer derfor fuldstændigt som et trævindue - og faktisk en smule bedre på grund af den udvendige aluminiumsbeklædning.

Med denne konstruktion kombineres fordelene ved de forskellige vinduestyper - uden at der er gået på kompromis med isoleringsevne, let vedligeholdelse og den lange holdbarhed. Den pulverlakerede aluminiumsbeklædning beskytter effektivt det udvendige træværk og bevirker, at vinduet ikke skal males. Samtidig er den monteret således, at der er ventilation mellem træet og aluminiumsbeklædningen. Det forebygger råd og svamp og tillader træet at ånde.

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078