23948sdkhjf

Skræddersyede modulmøbler til altanen

Det startede med indretningen af egen altan – i dag er det blevet til en serie modulmøbler til altanen i FSC-certificeret jutobatræ, som ligner teaktræ og kommer fra bæredygtigt skovbrug i Sydamerika. Den nystartede virksomhed ABA-design sælger foreløbigt møbler fra egen hjemmeside, men leder efter forhandlere på landsplan.
Anne Bøgh Andersen er uddannet indretningsarkitekt og har i mange år arbejdet for Udenrigsministeriet og indrettet danske ambassader verden over. I da bor hun på Holmen og har stor succes med sine modulmøbler til altanen.

Møblerne er fremstillet af FSC-certificeret jutobatræ, som ligner teaktræ og kommer fra bæredygtigt skovbrug i Sydamerika.

I foråret 2007 deltog Anne Bøgh Andersen og ægtemanden på boliginteriørmessen Formland i Herning, og interessen for møblerne var overvældende. I dag har man fundet en leverandør på Fyn, der kunne lave møblerne i serieproduktion.

- Det har været en spændende, men hård tid, fortæller Anne Bøgh Andersen, der har sagt sit faste job op for at hellige sig det ny firma, ABA-design.

Foreløbig sælges møblerne fra firmaets hjemmeside , indtil Anne Bøgh Andersen har fået kontakt med møbel- og interiørbutikker rundt om i landet.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094