23948sdkhjf

Hørning Parket i massiv fremgang

Endnu et år er afsluttet med kraftig vækst hos gulvproducenten, der melder om en stigning i omsætningen på over 40 procent.
Store enkeltprojekter og ikke mindst kraftig fremgang i salget af massiv stavparket sikrede Hørning Parket en vækst på mere end 40 procent i 2014.

Resultatet før skat er et overskud på 0,74 mio. kr. mod 0,18 mio. kr. året før.

- Indtjeningen vokser pænt, men der er meget mere i vente i det marked, vi for alvor har generobret i hele Skandinavien. Vores strategi om at være lagerførende i næsten hele vort sortiment er noget, kunderne tager til sig, siger administrerende direktør Peter Mathiasen.

Hørning Parket kan se tilbage på et 2014 med flere store projekter. Virksomheden leverede blandt andet gulve til Bestsellers nye kontor på havnen i Aarhus og ATP’s kontorhus på Langelinie i København.

- Tendensen fortsætter, men vi glæder os i virkeligheden mindst lige så meget over, at de daglige ekspeditioner af massiv stavparket, som jo er vores DNA, er massivt stigende, siger Peter Mathiasen.

Han forventer fortsat vækst i 2015 og har udvidet med en ekstra sælger i Sverige for at kunne betjene den voksende kundeskare. Ligeledes har vi Hørning Parket etableret lager i Stockholm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078