23948sdkhjf

Konkurrenter: Interbuild dumper priserne

En række mindre spær- og limtræsproducenter retter igen beskyldninger om prisdumping mod Interbuild, som pure afviser.
Otte limtræsproducenter sendte sidste sommer et fælles brev til erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S), hvori de anklagede Interbuild for at bruge pensionspenge til at udkonkurrere markedet.

Interbuild er selskabet bag Palsgaard Gruppen og Lilleheden og har fonden LD Equity 2 K/S som hovedaktionær.

Sagen nåede i december til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, men det har ikke medført konsekvenser. Nu retter limtræsproducenterne igen anklager mod Interbuild. Ifølge dagbladet Børsen sker det i forbindelse med, at den pensionsfondsejede trævarekoncern har præsenteret et stort underskud for syvende regnskabsår i træk.

- Vi ser det samme billede som sidste år, hvor vi var til møde i Konkurrencestyrelsen. Vi ved, at styrelsen holder øje med Interbuild, og vi følger sagen til dørs. Vi har ikke opgivet kampen for at få prisdumpingen stoppet, siger formanden for Træspærfabrikanterne, Kenneth Jepsen, der ejer Ugilt Savværk, til Børsen.

Administrerende direktør for Interbuild, Torben Agerup, afviser beskyldningerne og peger på en kombination af forhold i England, Norge og Danmark som årsag til underskuddet på 27 mio. kr.

I 2015 forventer Interbuild et underskud på cirka 10 mio. kr. og i erkendelse af, at dette ikke er holdbart, kigger Interbuild mod udlandet i jagten på vækst.

Ifølge Børsen ønsker Konkurrencestyrelsen ikke at oplyse, om Interbuild undersøges.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11