23948sdkhjf

Magnus Olesen vil erobre USA

En aftale med amerikanske Trendway Corporation skal gøre USA til Magnus Olesens største eksportmarked.
Møbelvirksomheden Magnus Olesen oplever stigende interesse fra det amerikanske marked og har indledt samarbejde med Trendway Corporation, som årligt omsætter for 120 millioner dollars på det amerikanske kontraktmarked.

- Det er en meget spændende tid, vi går i møde. I næste uge skal vi fremvise den seneste Magnus Olesen-kollektion på USA´s største møbelmesse NeoCon i Chicago, hvor Trendway har showroom, fortæller Nils Knudsen, indehaver og direktør i Magnus Olesen A/S.

Magnus Olesen har hidtil været repræsenteret af en agent på det amerikanske marked. Det har givet et vist salg, men aftalen med Trendway Corporation stiller virksomheden langt stærkere.

- Trendway er repræsenteret i fem store byer med egen salgsstyrke og et stort forhandlernet, som vi nu får adgang til. Det giver os mulighed for at få vores produkter præsenteret for en bredere målgruppe, forklarer Nils Knudsen.

Største eksportmarked inden for det næste år
Samarbejdet er kommet i gang henover foråret, og de foreløbige erfaringer er positive. Dette, sammenholdt med en stærk dollarkurs, skaber forventning om en flyvende start:

- Nu skal man jo være forsigtig med at spå om fremtiden, men Trendway Corporation anslår en betydelig omsætning af Magnus Olesens møbler på det amerikanske marked. Jeg er overbevist om, at USA bliver vores klart største eksportmarked inden for det næste år, siger Nils Knudsen.

Magnus Olesen A/S blev grundlagt i 1937 af møbelsnedker Magnus Olesen og beskæftiger i dag 30 medarbejdere fordelt mellem fabrikken i Durup og salgsafdelingen i København.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235