23948sdkhjf

Ny administrerende direktør til HTH

Bestyrelsen i køkkenforetagendet Nobia har været ved at lægge en organisatorisk kabale. Preben Bager er udset til at være ny VD og koncernchef. Danske HTH får også ny administrerende direktør.
Preben Bager tiltræder stillingen d. 2. april 2008 og bliver således Fredrik Cappelens efterfølger.

Preben Bager er 59 år og har mere end 25 års erfaringen inden for køkkenindustrien. Har han blandt andet været i spidsen for HTH og udviklet virksomheden til et af de førende mærker inden for køkkenindustrien. Derudover har han været chef for Nobias region Storbritannien i tre år.

44-årige Henrik Karup Jørgensen bliver ny mand ved roret hos den danske køkkenproducent HTH, fremgår det af Jydske Vestkysten.

Henrik Karup Jørgensen har siden 2001 været ansat i Royal Greenland-koncernen. Først som HR chef, siden som fabriksdirektør og COO med ansvaret for produktion, indkøb, logistik og kvalitet uden for Grønland.

Nobia meddeler desuden, at økonomi- og finansdirektør Jan Johansson forlader Nobia til sommer for at tiltræde et tilsvarende position i Morphic Technologies. Hans efterfølger offentliggøres i løbet af kort tid.

Kilde: Nobia / Jydske Vestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078