23948sdkhjf

Alle træets kvaliteter + 1

”Smag & Behag” præsenterer en ny kollektion af havemøbler med Artwood, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse.
Det har alle træets visuelle og stemningsskabende kvaliteter - og så har det yderligere den kvalitet, at det stort set ikke skal vedligeholdes.

Det er møbelbutikkerne i Smag & Behag-kæden, der nu kan præsentere en ny kollektion af havemøbler af det unikke kunstmateriale, Artwood, som til forveksling ligner træ, men ikke kan angribes af råd og svamp.

Artwood har en overfladestruktur som træ og besidder derfor træets sjæl og udtryk. Samtidig er det et særdeles robust kunstmateriale (polystyrener), der tåler de skiftende danske årstider år efter år. Det skal ikke plejes og vedligeholdes, og så kræver det kun almindelig vand og sæbe, når det skal rengøres. Skulle farven med tiden patinere og blive lidt mat, kan kuløren hurtigt friskes op igen med acrylplastmaling.

Smag & Behag's nye kollektion med Artwood omfatter alle de klassiske typer af havemøbler - lige fra borde i tre størrelser, stabelstole, hvilestole, solbænk og til hyggelige cafe´-sæt. De er alle fremstillet af Artwood med enten hvid eller sort overfladefarve, og stellet er af pulverlakeret aluminium, der heller ikke kræver vedligeholdelse.


Kilde: Smag & Behag

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078