23948sdkhjf

Danlaser overtager Maskinfabrikken Laasby A/S

Producent af rørkonstruktioner til møbelindustrien Danlaser i Skals overtog den 1. marts aktiviteterne i Maskinfabrikken Laasby A/S. Som led i et generationsskifte videreføres aktiviteterne fra fabrikken i Ans af I/S Danlaser.
Produktionen af rørkonstruktioner til møbelindustrien er et naturligt tilgrænsende produktionsområde for Danlaser. At inddrage Maskinfabrikken Laasbys know-how og produktion forventes at byde på synergieffekter.

Der er tale om en overtagelse, hvor alle medarbejdere i Maskinfabrikken Laasby er tilbudt at følge med til Danlasers nye og moderne lokaler i Skals med det formål at arbejde for yderligere aktivitet og vækst.

- Danlaser har siden sin start i 1994 vægtet tillid, fleksibilitet, kvalitet og overholdelse af leveringstider meget højt, og ser heri væsentlige parametre i opretholdelsen af en sikker markedsposition inden for totalløsninger baseret på pladebearbejdning i form af laserskæring, kantbukning og svejsning. Danlasers holdninger passer godt med kundeforventningerne på det nye arbejdsområde, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden beskæftiger inden sammenlægningen 35 fuldtidsansatte medarbejdere, og produktionen foregår i skiftehold. Danlaser er 100 % underleverandør og fremstiller således kun emner efter kundernes krav og specifikationer. Samtidig er Danlaser specialist i at skræddersy løsninger i metal og løser opgaver inden for laserskæring, kantbukning, svejsning, herunder også robotsvejsning samt montage.

Maskinfabrikken Laasby A/S er i dag hovedsagelig underleverandør til møbelindustrien og har i de seneste år været ejet og drevet af direktør Egon Duch. I forbindelse med overdragelse af aktiviteterne til Danlaser tilknyttes Egon Duch som konsulent for at skabe kontinuitet i overtagelsesprocessen.

Kilde: Danlaser

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078